Foci

Nem kap fizetést a kecskeméti focista

Saját bevallása szerint egyre rosszabb helyzetben van Darko Pavicevic.

Az öt éve Magyarországon futballozó Darko Pavicevic a télen került Kecskemétre, tavasszal rendszeresen játszott is az NB I-I-es focicsapatban, az ősszel azonban mindössze három mérkőzés jutott neki. A montenegrói támadó a csakfoci.hu-nak nyilatkozott arról, hogy elég kellemetlen helyzetbe került a KTE-nél.


Darko Pavicevic Az előző szezon utolsó fordulójában, a Puskás Akadémia ellen még kezdő volt
Fotó: kecskemetite.hu 

Pavicevic elmondása szerint az egyik edzés előtt csak a másodedzőnek jelezte, hogy sürgős elintéznivalója miatt ki kell hagynia egy foglalkozást, emiatt kikerült az első csapat keretéből. Már csak az U21-esek edzéseit látogathatta és július óta fizetést sem kap, legutóbb egyhavi bérének a negyedét adták neki oda.

„Nem tudom, mivel érdemeltem ki ezt a bánásmódot, semmi mást nem szeretnék, csak azt, amihez értek: futballozni. Ráadásul idén augusztusban kétéves szerződést írtam alá. Az elnök szinte könyörgött. “Légy szíves, légy szíves” – mondogatta, most pedig ezt teszik velem. Sajnos szóba sem állnak velem, ezért nem tudom megbeszélni velük a problémát. Belebetegedtem a helyzetbe, gyakran vagyok lázas, az orvosok szerint lelki eredetű a problémám” – idézi a csakfoci-hu Pavicevicet, aki nem bírja már sokáig, az ügyvédjével felszólítást küld a klubnak, ha pedig a KTE nem teljesíti a szerződésben foglaltakat, akkor az MLSZ-hez és az UEFA-hoz fordul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik