Foci

Ikszelt a Vidi a Vasassal, kikapott az ETO

A Videoton labdarúgócsapata 1-1-es döntetlent játszott Angyalföldön a Ligakupában. A Győr hazai pályán szaladt bele egy 3-1-es vereségbe a Gyirmót ellen. A Budapest Honvéd a Csákvártól kapott egy ötöst.

A labdarúgó Ligakupa E csoportjában szenvedte el szezonbeli első vereségét a Videoton, még az Újpest ellen, az NB I listavezetője pedig kedden a Vasas otthonában is hátrányba került, Remili lövése pattant Brachiról a fehérvári kapuba. Egészen a második félidőig kellett várni a vendégek válaszára, a csereként percekkel korábban beálló Feczesin bólintott az angyalföldi hálóba. A folytatásban a fiatal Nagy Zsolt révén a Vidinek volt még gólszerzési lehetősége, de ziccert rontott, 1-1 maradt a végeredmény.

A Győr azt a Gyirmótot fogadta a D csoportban, amely nagy meglepetésre kiejtette az ETO-t a Magyar Kupából – az a zakó Horváth Ferenc vezetőedző állásába került. A gyirmótiak most is kibabráltak a zöld-fehérekkel, 3-1-re nyertek idegenben, első győzelmüket szerezve a sorozatban. A Győr már korábban kiharcolta a továbbjutást.

A Budapest Honvéd Csákvárra látogatott és kapott ki 5-2-re. A kispestiek tíz emberrel fejezték be a meccset Kristi kiállítása miatt.

Eredmények – Ligakupa, 5. forduló

D csoport:
Győr – Gyirmót 1-3 (0-1)
Csákvár – Budapest Honvéd 5-2 (2-1)

E csoport:
Vasas – Videoton 1-1 (1-0)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik