Foci

Kibabrált a Sociedad a Madriddal

A címvédő Atlético Madrid nagy meglepetésre kikapott az utolsó előtti Real Sociedad otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.

Augusztus 31-én nyert legutóbb bajnokit a Real Sociedad labdarúgócsapata, amely azóta nyolc mérkőzésen nem tudott nyerni, ezek közül ötöt is elveszített. Vasárnap a címvédő Atlético Madridot fogadták a baszkok és a 10. percben hátrányba kerültek, Mario Mandzukic juttatta előnyhöz a fővárosiakat, igaz, a hazaiak szinte azonnal egyenlítettek.


Fotó: Europress Fotóügynökség

A második felvonás kezdetén tíz emberre fogyatkozott az Atlético, Siqueira kapta meg a második sárgáját, de Mandzukic így is vezetést szerezhetett volna a vendégeknek, azonban ziccerben a kapu mellé lőtt. A folytatásban megúszott egy tizenegyest a Madrid, ám így is vesztesen hagyta el a pályát, a hajrában Agirretxe szerezte meg a Sociedad győztes gólját.

Az Atlético Madrid a negyedik a bajnokságban, négy pont az együttes hátránya a Real Madrid mögött – amely szintén kikapott a Sociedadtól. A baszkoknak ez mindössze a második győzelmük volt az idényben, jelenleg a 15. a csapat.

Eredmény – La Liga, 11. forduló

Real Sociedad – Atlético Madrid 2-1 (1-1)
Gólszerzők: Vela (15.), Agirretxe (82.) illetve Mandzukic (10.)
Piros lap: Siqueira (50.)

Videó – A meccs összefoglalója:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik