Foci

A Rayo nem tudta megállítani a Real Madridot

A Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid újabb kiütéses győzelmet aratott a spanyol labdarúgó-bajnokságban: Carlo Ancelotti listavezető együttese a 11. forduló szombati játéknapján a vendég Rayo Vallecano ellen nyert 5-1-re.

A Real számára kötelező volt a siker a városi rangadón, hiszen szombat délután a Barcelona ha nehezen is, de legyőzte az Almeriát, így átmenetileg a tabella élére ugrott.

A Blancók útjába ezúttal a szintén madridi Rayo Vallecano került, és a Darazsak nem jelentettek komoly feladatot Ronaldóéknak, de erre számíthattunk is a találkozó előtt.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Az első félidőben Bale és Ramos – ez volt a védő 50. gólja a Real Madridban – vette be a piros-fehérek kapuját, majd Bueno a 44. percben szépíteni tudott. 

A fordulás után nem igazán szerették volna a hazaiak, ha szorossá válik a meccs, ezért Kroos, Benzema és Ronaldo biztosította be az 5-1-es sikert.

A portugál klasszis tizedik szezonbeli bajnokiján is betalált, és immáron 18 góllal áll az élen, míg a Real Madrid újra a tabella élére állt.

Eredmények – Primera Division, 11. forduló

Real Madrid-Rayo Vallecano 5-1 (2-1)
Getafe-Elche 0-0
Celta Vigo-Granada 0-0
Málaga-Eibar 2-1 (0-1) 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik