Foci

Mourinho akár még Barcelonában is kiköthet

Amennyiben Joan Laporta megnyeri a következő elnökválasztást a klubnál, úgy megpróbálja visszacsábítani José Mourinhot a katalánokhoz.

2010-ben, hét év után leváltották Juan Laportát a Barcelona elnöki tisztjéről, ám most visszatérne. Laporta nem is akármilyen nevet dobott be, hiszen elmondása szerint José Mourinhot hozná a csapathoz, amennyiben megválasztanák őt elnöknek.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Talán kapóra jöhet a katalánoknak, hogy a hétvégi QPR elleni találkozón Mourinho nem volt megelégedve a hazai közönséggel, mivel szerinte, akár üres stadionban is játszhatnának, ott is hasonló hangulat lenne.

A portugál tréner reagált erre és próbálta kihúzni magát a korábban tett megjegyzése alól: “A klubnál mindenki tudja, hogy mennyire szeretem a Chelseat. Mindenki tudja, hogy részese akarok lenni a klub jövőjének” – írja a Daily Express.

Mourinho azt is leszögezte, hogy hosszútávon szeretne a Chelseanél maradni. Amennyiben a portugál tréner igazat beszélt, úgy Juan Laportáéknak fel van adva a lecke, persze előbb a választásokon kell bizonyítani.

José Mourinho még Sir Bobby Robson és Louis van Gaal irányítása alatt dolgozott a Barcelonánál. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik