Foci

Meglepőt húzhat a Manchester United

Nani augusztusban került a Sportinghoz, ahol egyelőre szárnyal. A Manchester United most visszahívná a szélsőt, igaz ez nem lenne olcsó mulattság. 

Rendkívüli döntésre szánhatja el magát Louis van Gaal. A Manchester United szakvezetője ugyanis visszahívhatja a Portugáliába kölcsönadott Nanit

A portugál játékosra egyrészt azért lenne szüksége a “vörös ördögöknek”, mivel a szezon elején 3-5-2-es taktikával játszó csapat mostanra áttért a 4-1-4-1-es hadrendre, amelyhez nincs elegendő szélsőjátékosuk. Másrészt Nani egészen elképesztő formát mutat a Sporingban, amit Louis van Gaal inkább Angliában csodálna tovább.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Az idei Sporting gólok felében aktív szerepet vállalt a portugál szélső. 13 mérkőzésen hat gólt jegyzett, ezekből hármat a Bajnokok Ligájában.

Mivel Nani a szezon végéig lett kölcsönadva Portugáliába, így csak akkor térhet vissza a szigetországba, ha mind a klub, mind a játékos rábólint a kölcsönszerződés végére. Nem elképzelhetetlen tehát, hogy a United valamilyen formában kompenzálja majd a portugál klubot, amennyiben a szélső idő előtt tér vissza hozzájuk.

A Manchester United problémáit nehezíti, hogy Nani fizetésének javarészét továbbra is ők állják, és ha ehhez hozzávesszük, hogy a szélső a klub egyik legjobban kereső játékosa, akkor nem rózsás a helyzete Louis van Gaalnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik