Foci

Bocsánatot kért a szurkolóktól Priskin Tamás

A Győri ETO csatára megbánta, amit a Gyirmót ellen elveszített mérkőzés után mondott a csapatbusz mellett várakozó drukkereknek.

A győri labdarúgócsapat a múlt héten kapott ki a Gyirmót otthonában (2-0), így búcsúzott a Magyar Kupa további küzdelmeitől – a kudarc Horváth Ferenc állásába került. A Nemzeti Sport információ szerint a találkozó után néhány szurkoló kérdőre vonta a játékosokat a gyengébb teljesítmény és a kiesés miatt, mire Priskin Tamás azt válaszolta: „Miért nem mentek haza…?”

A támadó az eto.hu-n kért bocsánatot a történtek miatt:

„Nagyon sajnálom, ami történt, ha vissza tudnám pörgetni az időt másképp reagálnék, mint akkor tettem, ezért szeretnék minden ETO szurkolótól bocsánatot kérni. Tudom, hogy a szurkolóknak mennyire fontos ez a klub, remélem elhiszik azt is, hogy nekem is az. Úgy érzem, ezt bizonyítottam akkor is, amikor külföldön játszottam, hiszen bármikor hazatértem mindig eljöttem a nevelőegyesületemhez, és most, hogy a nyáron lehetőségem volt hazajönni, nem volt kérdés, hogy hol folytassam a pályafutásomat. Szeretném újra a góljaimmal és játékommal felhívni magamra a figyelmet, továbbra is mindent meg fogok tenni azért, hogy olyan játékot nyújtsak, amivel segíteni tudom az ETO-t. Természetesen ha bárki erről beszélni akar velem, nyitott vagyok erre, hiszen közös a cél:  úgy segíteni az ETO-t, hogy arra minden győri szimpatizáns büszke lehessen.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik