Foci

Tíz emberrel is nyerni tudott a Loki

A DVSC-TEVA bő egy félidőt emberhátrányban játszva nyert 2-0-ra a Pápa vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójában.

Szombaton kora este Pápára látogatott a címvédő Debrecen, amely rendkívül nehéz helyzetbe az első félidő hajrájában, amikor Kulcsárt ütésért kiállította a játékvezető. Így is kis híján megszerezte a vezetést a szünet előtt a Loki, de Varga fejesét Szűcs bravúrral védte.

Hiába játszott tíz emberrel, a második felvonás kezdetén is a DVSC játszott veszélyesebben, egy kipattanó labda után Brkovic pedig gólt is szerzett az 56. percben (0-1). A folytatásban nem kényeztettek el bennünket a csapatok, a kapuk nem is forogtak veszélyben. Már-már unalomba fulladt volna a mérkőzés, amikor a Loki eldöntötte a meccset, Lázár Pál bólintott a kapuba a 83. percben (0-2).

A DVSC-TEVA győzelmének köszönhetően visszaelőzte a Kecskemétet és a 7., míg a Pápa nem tudta kihasználni a riválisok botlását és maradt a 11.

Eredmény – OTP Bank Liga, 13. forduló

Pápa, 1500 néző, v.: Andó-Szabó

Lombard Pápa – DVSC-TEVA 0-2 (0-0)

Lombard Pápa Termál FC: Szűcs – Tóth G. (Coroian, 59.), Csizmadia, Bogunovic, Frizoni (Faggyas, 69.) – Csilus, Nagy T., Zulevs, Sluka – Kenesei, Popin (Benkő, 74.)

DVSC-TEVA: Novakovic – Lázár P., Máté P., Brkovic, Korhut – Jovanovic (Vadnai, 88.), Varga J., Zsidai, Bódi (Mihelic, 90.) – Kulcsár T., Tisza (Bouadla, 77.)

Gólszerzők: Brkovic (57.), Lázár P. (83.)

Sárga lap: Frizoni (31.), Sluka (34.), Nagy T. (41.), Tóth G. (45.), Bogunovic (82.), illetve Varga J. (36.), Tisza (61.)

Piros lap: Kulcsár T. (42.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik