Foci

Meglepetést okozna a Paks a Groupama Arénában

Csertői Aurél, a paksiak vezetőedzője szerint már az egy pont is bravúr lenne csapatától a Ferencváros elleni szombati bajnokin.

“Mostanában szépen sorban, egymás után játsszuk a nehezebbnél nehezebb mérkőzéseket. A Videoton ellen felcserélt pályaválasztói jog miatt, ismét idegenben kell helyt állnunk a Ferencváros otthonában” – kezdte a paksifc.hu-nak adott nyilatkozatát a szakember.

Fotó: vidi.hu

Csertői hozzátette, ugyan nem ők a találkozó esélyesei, de mindent megtesznek majd a pontszerzés érdekében.

“A Fradi otthon roppant erős, hiszen még nem kaptak ki. Egyedül a Haladás tudott gól nélküli döntetlennel egy pontot elvinni az Üllői útról. Mindenki mást legyőztek. Mondanom sem kell, hogy nem mi vagyunk az összecsapás esélyesei. Már az egy pont megszerzése is a bravúr kategóriába tartozna, pláne ha győzni tudnánk. Ugyanakkor ez is a célunk, szeretnénk kijavítani a Vidi elleni eredményünk.”

A tréner végezetül a sérültekről ejtett pár szót.

“Nehéz dolgunk lesz, hiszen ellenfelünknél több válogatott játékos is szerepel, míg bennünket elért a sérüléshullám. Szabó Jánosnak az egész szezont ki kell hagynia, Eppel Márton és Könyves Norbert még mindig nem térhet vissza, és most Nagy Richárd is megsérült a bokáján. Ehhez még hozzá kell tenni, hogy Tamási Zsolt öt sárga miatt nem játszhat, tehát nem vagyunk könnyű helyzetben. Ezek ellenére is bízom abban, hogy jó meccset fogunk játszani, és abban is, hogy számunkra kedvező eredmény fog születni!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik