Foci

Újabb dortmundira csaphat le a Bayern

Könnyen elképzelhető, hogy ismét elveszíti egyik legjobbját a Dortmund, ráadásul ismét a Bayern happolhatja el előlük. A német rekordbajnoknak most nem lesz könnyű dolga, hiszen angol és spanyol klubok is beálltak a Reusért folytatott versenyfutásba.

Először Mario Götze, majd Robert Lewandowski hagyta el a Dortmundot a Bayern München kedvéért. Most újabb fejezettel bővülhet a saga, hiszen Marco Reus a német rekordbajnokhoz szerződhet – írja a Bild.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A müncheniek dolgát nehezíti, hogy a Manchester City is beszállna a versenyfutásba és Reusnak a kontinens egyik legmagasabb fizetését adná. Angliából nem csak a City, de a Liverpool is szívesen látná soraiban a német játékost.

Természetesen Madridból is érdeklődnek a csatár iránt, Spanyolországban az Atletico és a Real Madrid is szeretné megszerezni a játékost.

Marco Reus 2012-ben 17 millió euróért igazolta le a Dortmund a Mönchengladbachtól. A játékos szerződése 2017-ig szól jelenlegi kenyéradójánál, ám a játékos szerződésében van egy pont, miszerint 2015 nyarán szabadon távozhat egy olyan klubba, amely hajlandó kifizetni a 25 millió fontos vételárát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik