Foci

Hátrányból győzte le a Felcsútot a Kecskemét

A lila-fehérek 2-1-re nyertek a vendég Puskás Akadémia ellen az OTP Bank Liga 13. fordulójának nyitómeccsén.

Villámrajtot vett a találkozó elején Benczés Miklós együttese, hisz alig telt el öt perc a kezdő sípszót követően, mikor Tischler találatával vezetést szerzett a PFLA.

Ezt követően egyértelműen a Kecskemét irányított az összecsapáson, s szűk tíz perccel a szünet előtt össze is jött az egyenlítés a liláknak: Balázs ugratta ki Vargát, aki passz helyet a lövést választotta – helyesen, hisz lábáról a kapuban kötött ki a laszti.

Fotó: MTI

Nem állt le a szerzett gól után a hazai együttes, a 45. percben Savic beadásánál Bebeto volt jó helyen, és találatával már 2-1 állt az eredményjelzőn a 15 perces pihenőben.

A folytatásban ugyan nagy volt az iram, a Puskás Akadémia nem tudott egalizálni, bár ehhez kellett Tujvel hosszabbításban bemutatott óriási bravúrja is.

Eredmény – OTP Bank Liga, 13. forduló:

Kecskeméti TE – Puskás Akadémia 2-1 (2-1)
Széktói Stadion, 1012 néző, v.: Kassai
 
Kecskeméti TE:
Tujvel – Botka (Gyagya 10.), Lovric, Karan, Varga R., Laczkó – Eninful, Savic (Kitl 57.), Vukasovic – Bebeto (Patvaros 80.), Balázs
    
Puskás Akadémia:
Danilovic – Szélesi, Tar, Kelic, Góhér – Margitics, Polonkai, Czitkovics (Szakály a szünetben) – Sallai (Harsányi 64.), Lencse, Tischler

gólszerzők: Varga R. (37.) Bebeto (45.) illetve Tischler (5.)

sárga lap: Lovric (14.), Laczkó (62.) Patvaros (83.) illetve Tar (80.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik