Foci

Jenner: “A szenvedélyt, a tüzet ígérhetem”

Julian Jenner szerdán írt alá a Diósgyőr csapatához. Reméli, hogy nem az FTC-MTK meccsen történtek befolyásolták negatív irányba a róla alkotott képét a szurkolóknak.

A holland szélső hosszú ideig csapat nélkül volt, mígnem tegnap hivatalosan is a miskolciak játékosa lett. A csütörtöki sajtótájékoztatót követően az amigeleken.hu készített vele rövid interjút.

“A szenvedélyt, a tüzet ígérhetem. Impulzust szeretnék adni a csapatnak. Amikor pályára lépek, akkor tornádó vagyok, ez is a becenevem. Erre számíthattok tőlem. Azt ígérhetem a szurkolóknak, hogy amikor pályára lépek, teljes erőbedobással fogok küzdeni a csapat sikeréért” – kezdte a támadó.

Fotó: dvtk.eu

“Remélem, hogy nem az FTC-MTK meccsen történtek befolyásolták negatív irányba a rólam alkotott képét a szurkolóknak. A játékvezetők általában megkülönböztetett figyelemmel kísérik a ténykedésemet a pályán, tehát olyan érzéseim voltak, mintha katonaként kellene szolgálatot teljesítenem és a bírók a felettesek. Persze megesik, hogy ezt adott esetben nem könnyű kontrollálni.”

“Egyértelműen látszik az is, hogy Hollandiában nem fordítottak rám ekkora figyelmet a bírók! Nagyon sokat tanultam a korábbi esetekből, fejben lehiggadtam és bátran ígérem, hogy a jövőben nem kell aggódni emiatt. Most már jobban átlátom, hogy működnek a dolgok a pályán Magyarországon” – fejezte be Jenner.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik