Foci

Jenner aláírt a Diósgyőrhöz

Hivatalossá vált, hogy Julian Jenner a Diósgyőrben folytatja labdarúgó pályafutását.

A tamádó középpályás a klub honlapjának elmondta, hogy hosszú tárgyalássorozat után írta alá a szerződését, és nagyon boldog, hogy a piros-fehérnél focizhat.

 Fotó: dvtk.eu

“Ami a Diósgyőrről először eszembe jut, az az, hogy amikor egy másik csapat tagjaként itt játszottam, és 4-1-re vezettünk, akkor is szinte ugyanúgy szurkoltak, mintha a hazai csapat vezetett volna. Ez nekem nagyon szimpatikus volt akkor, magával ragadott a szurkolásuk, minden tiszteletem az övék. A Diósgyőr egy nagy klub, egy fanatikus szurkolótáborral a háta mögött. Izgatottan várom az első mérkőzést itt a Diósgyőri Stadionban. Nagyratörő tervei vannak a DVTK-nak, folyamatosan fejlődik a klub, nekem is az a célom, hogy bajnok legyek, ezért bízom abban, hogy együtt elérhetjük az álmainkat”– nyilatkozta Jenner.

A holland focita 2012-ben a Vitesse-től került a magyar élvonalba. A Ferencvárosban két szezont húzott le, majd nyáron úgy döntött, inkább edzősködésre adja a fejét, ám mint kiderült, nem tudott nemet mondani a DVTK ajánlatára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik