Foci

Gula, Gula, ilyen gólt nem illik kapni

Nem sikerült jól a vasárnapi Grödig elleni mérkőzés Gulácsi Péternek. A válogatott kapus előbb egy potyaízű gólt kapott, majd piros lapot érő szabálytalanságot mutatott be. 

A Salzburg a Grödig otthonába látogatott vasárnap délután az osztrák bajnokság 13. fordulójában. A papírforma sima salzburgi sikert ígért, ám az esélyesebb gárdának beletört a foga a hazaiakba.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Meglepetésre már a 7. percben a Grödig szerzett vezetést, miután Yordy Reyna éles szögből lőtt kötényt Gulácsinak. A magyar válogatott kapusa a gól után hanyatt esett és a fejére volt írva, ez bizony gáz volt…

A vendégek ezután felpörögtek és Kampl találatával a 22. percben egalizálták a találkozó állását. A 37. percben a magyar kapusnak újra meggyűlt a baja Reynával, piros lapot érően szabálytalankodott ellene gólhelyzetben – Huspek értékesítette a cserébe ítélt büntetőt. A hajrában Sabitzer góljával sikerült 2-2-re menteni a találkozót a Salzburgnak.

A röhej az, hogy ez a Yordy Reyna nevű, 21 éves perui srác, aki ilyen csúnyán kibabrált a mi Gulácsi Petinkkel éppenséggel az Salzburg játékosa. A Red Bull 2013-ban 2 millió euróért vette meg az Allianza Limától, majd adta kölcsön a srácot kétszer is…

Ezzel a döntetlennel Gulácsiék jobb gólkülönbségüknek hála vezetik a tabellát aWolfsberger előtt. 

Íme a hazaiak első találata:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik