Foci

A fradisták Csányi Sándort gyalázták

Különösebb kommentár nem is szükséges az alábbi összeállításhoz, talán csak ennyi: labdarúgó szurkolók ahelyett, hogy meccsre járnának és bíztatnák csapatukat, a Kossuth téren üzengettek leginkább Kubatov Gábornak, az MLSZ-nek és Csányi Sándornak, meg úgy általában az egész magyar labdarúgásnak. Mindezt állítólag azért, hogy jobb legyen a magyar foci. Ki érti ezt?

Az előzmények: “A hazai labdarúgó stadionok elnéptelenedése, a magyar labdarúgásban tapasztalható több évtizedes hanyatlás, a valós problémákkal való szembenézés helyetti örökös kifogáskeresés arra sarkallt minket, hogy közös figyelemfelkeltő akciót szervezzünk!” – írták a szurkolók abban a közleményben, amelyben összefogásra buzdítottak.

Aztán vasárnap tényleg klubszinpátiától függetlenül összegyűltek a srácok a Kossuth téren. A rövidre sikerült demonstráción elpukkant egy-két hangránát, volt ököl rázás és a vélt felelősök szidalmazása, de végül is leginkább a szurkolói kártya és regisztráció bevezetése ellen tiltakoztak a drukkerek. Aszónokuk kijelentette: “Ez volt az utolsó ilyen békés megmozdulásunk, ha nincs más lehetőségünk, radikalizálódnunk kell”.

Magyarul eztán nem csak rázzák az öklüket.

Mindeközben a DVSC-Fradi mérkőzésen 8157 néző foglalt helyet a Nagyerdei Sationban, köztük Fradisták is szép számmal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik