Foci

Szivics: “Ez a döntetlen többet ér, mint egy pont”

A 3-3-as eredménnyel végződő Diósgyőr-Dunaújváros összecsapást követően az edzők összegezték a látottakat.

Tomszlav Szivics, a DVTK trénere úgy nyilatkozott, a tapasztalatok alapján fekszik nekik az emberhátrányos játék, mivel nagyon sokszor volt lehetőségük gyakorolni az elmúlt időszakban.

“Ezúttal a kedves játékvezető úgy ítélt kiállítást és büntetőt, hogy egyik sem volt az. Mindent megpróbáltunk az egyenlítés érdekében, és úgy gondolom, a Jóisten látta, mi történt, mert játszottunk egy csodálatos félidőt és kiegyenlítettünk. Gratulálok a csapatnak, mert megmutattuk, hogy sokkal erősebbek vagyunk, mint azt sokan gondolják. Nehéz körülmények között játszottunk ma, és úgy érzem, ez a döntetlen többet ér, mint egy pont. Lehet építeni a második félidőre, előfordulhat, a végén még meg kell köszönnünk a piros lapot” – nyilatkozott a miskolciak vezetőedzője.

Fotó: MTI

Dobos Barna, a PASE szakvezetője elmondta, győzni mentek Diósgyőrbe, a 3-0-s előny elherdálása miatt pedig abszolút nem elégedettek a döntetlennel.

“Idegenben eddig nem szerepeltünk jól, ezért az egy pontnak is örültünk volna, most azonban nem örülünk. A második félidőben több olyan lehetőségünk volt, amikor feltehettük volna az i-re a pontot, de nem tudtuk, végül ez bizonyult döntőnek. Tudtuk jól, hogy a DVTK szinte egyetlen lehetősége, hogy szabadrúgások, szögletek után gólt szerezzen, végül ezzel is tudtak egyenlíteni” – vélekedett a dunaújvárosi tréner.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik