Foci

Fordulatos meccsen ikszelt a Loki a Fradival

2-2-es döntetlent hozott a DVSC-TEVA és a Ferencváros rangadója a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában.

A vasárnap délutáni mérkőzést aktívabban kezdte a hazai környezetben játszó DVSC-TEVA, azonban gólt a Ferencváros szerzett: a 15. percben Gera szöktette mesterien Ugrait, aki higgadtan értékesítette a helyzetet (0-1). Több ígéretes debreceni lehetőséget is hozott a félidő további része, ám egyikből sem lett gól, míg a 42. percben Lamah lövése suhant el a hazai kapu előtt.


Fotó: MTI

A második felvonás kezdetén Ugrai került ziccerbe, de lapos lövése elkerülte a kaput. Az 56. percben egyenlített a Loki, Varga robbant be remek ütemben a tizenhatoson belülre egy középre ívelt labdánál és a hálóba bólintott (1-1). Sőt, a hajdúságiak tovább rohamoztak, egy labdaszerzés után pedig a csapatkapitány, Szakály bombázott távolról a kapuba (2-1).

A két gyorsan bekapott gól jól láthatóan megfogta a Ferencvárost, de a 79. percben mégis összejött az egyenlítés a vendégeknek, Busai tálalt szépen a csereként beszálló Lauth elé, aki estében is eredményes tudott lenni (2-2).

A lefújásig mind a két csapat próbálkozott, de az eredmény nem változott. A döntetlen igazából egyik csapatnak sem jó, a Debrecen maradt a hetedik, a Ferencváros pedig a hatodik.

Eredmény – OTP Bank Liga, 12. forduló

Debrecen, 8157 néző, v.: Szabó Zs.

DVSC-TEVA – Ferencváros 2-2 (0-1)

DVSC-TEVA: Novakovic – Lázár P., Máté P., Brkovic, Korhut – Jovanovic, Varga J., Szakály P., Bódi (Zsidai, 67.) – Kulcsár T., Tisza (Balogh N., 62.)

Ferencváros: Dibusz – Dilaver, Pavlovic, Nalepa, Bönig – Nagy Dom. (Lauth, 67.), Gyömbér, Gera, Somália, Lamah (Busai, 67.) – Ugrai

Gólszerzők: Varga J. (56.), Szakály P. (58.), illetve Ugrai (15.), Lauth (79.)

Sárga lap: Korhut (77.), Zsidai (82.), illetve Ugrai (45.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik