Foci

Ismét kihúzta a gyufát Mario Balotelli

A Liverpool olasz csatára a szünetben cserélt mezt a Real Madrid védőjével, Pepével. Nem aratott osztatlan sikert a tettével.

Mario Balotellinek egyelőre nem igazán megy Liverpoolban és a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen sem a játékával hívta fel magára a figyelmet. Az olasz labdarúgó a szünetben, csapata 3-0-s hátrányánál cserélt mezt Pepével, amivel sokakat magára haragított. Nem is jött ki a második félidőre.

„Vannak dolgok, amiket egyszerűen nem tehetsz meg, ha épp 3-0-ra égsz a Bajnokok Ligájában. Például nem cserélhetsz mezt élő adásban” – füstölgött a BBC szakkomentátoraként dolgozó Phil Neville.


Fotó: Europress Fotóügynökség

Brendan Rodgers, a Liverpool trénere a meccset követő sajtótájékoztatón elmondta, ő nem tudott a mezcseréről, így a váltás nem emiatt ment végbe, mint ahogyan azt sokan gondolják. Pusztán taktikai húzás volt a részéről.

„Nem szeretnék ilyet látni. Ha mezt akarsz cserélni, akkor tedd meg a meccs végén. Csak csütörtökön szeretnék foglalkozni az esettel. Tavaly is volt egy hasonló eset, de azt is megoldottuk” – utalt Rodgers arra, hogy Mamadou Sakho az előző szezonban a Chelsea csatárának, Samuel Eto’ónak a mezét kérte el a szünetben.

A Real Madrid végül 3-0-ra nyerte meg a meccset, Cristiano Ronaldo is eredményes volt, ez volt a 71. gólja a BL-ben, amivel befogta Raúlt az örökranglista élén.

Videó – Az ominózus mezcsere:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik