Foci

Ronaldo befogta Raúlt, kikapott a Juve

A Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában a Real Madrid és az Atletico Madris is nyert, míg a Juventus Pireuszban szenvedett vereséget.

A Real Madrid győzelmét szinte előre borítékoltuk, ugyanis a spanyolok jóval jobb formában vannak mint a Liverpool, hiszen a Vörösök csak nagy nehézségek árán verték a Ludogorets csapatát, majd a Basel legyőzte őket és a bajnokságban sem brillíroznak úgy, mint tavaly.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A Blancók győzelmén túl Cristiano Ronaldóról is szólt a meccs, hiszen a portugál klasszis a 23. percben vezetést szerzett a vendégeknek, ezzel megszerezte 71. BL-találatát, amivel beérte az örökranglista élén Raúlt. Megelőzni viszont nem tudta, hiszen a háromgólos sikerből Benzema is kivette a részét, méghozzá egy duplával, így a Real Madrid hibátlanul vezeti a B csoportot.

A négyesben meglepetésre a Ludogorets a második, mivel ,a 18. perctől emberhátrányban focizó Baselnek a hajrában csak begyötörtek egy gólt (1-0).

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Az A jelű kvartettben az Atlético Madrid simán, 5-0-ra gázolt át a Malmőn, vagyis a Matracosok az élre álltak, őket pedig szorosan követi a görög Olympiakosz.

A pireuszi együttes a Juventust fogadta szerda este, és kevesen tippeltek hazai győzelemre, mégis a piros-fehérek ünnepelhettek: Kasami 36. percben szerzett találatával sikerült mindhárom pontot begyűjteniük, ezzel a Zebrák a csoport harmadik helyére csúsztak vissza.

A játéknap többi mérkőzéséről, köztük az Arsenal hihetetlen fordításáról IDE kattintva olvashatsz.

Eredmények – Bajnokok Ligája, csoportkör, 3. forduló

A csoport:
Atletico Madrid – Malmö 5-0 (0-0)
Gólszerzők: Koke (48.), Mandzukic (61.), Griezmann (63.), Godin (87.), Cerci (93.)

Olympiakosz – Juventus 1-0 (1-0)
Gólszerző: Kasami (36.)

B csoport:
Liverpool – Real Madrid 0-3 (0-3)
Gólszerzők: Ronaldo (23.), Benzema (30., 41.)

Ludogorets – Basel 1-0 (0-0)
Gólszerző: Minev (92.)
Piros lap: Die (18.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik