Foci

Döntetlennel debütált a Honvéd edzője, az MTK tapad a Vidire

Az MVM-Paks gól nélküli döntetlent ért el a Budapest Honvéd vendégeként, az MTK pedig elhozta mondhárom pontot Kecskemétről a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának szombati játéknapján.

A kispestiek az 1982-ben világbajnok Oietro Vierchowod menesztése után egy pontot szereztek új vezetőedzőjükkel, Jasper Adrianus de Muijnckkel. A találkozón egyébként mindkét fél pontatlanul focizott, bár a Honvéd talán valamivel veszélyesebb volt a kapura.

A Paks aztán szépen lassan átvette az irányítást, de gólt nem tudtak szerezni, majd a második etapban sem rezzentek meg a hálók, így döntetlennel zárult az összecsapás.

 Fotó: MTI

A Kecskemét-MTK összecsapáson a hazaiak kezdték jobban a találkozót, ám gólt nem tudtak szerezni, s az egyre inkább magára találó MTK a szünet előtt Kanta büntetőjével megszerezte a vezetést.

A második félidőben a kék-fehérek magabiztosan őrizték előnyüket, s végül megszerezték a három pontot.

Eredmények – OTP Bank Liga, 11. forduló

Budapest Honvéd – MVM-Paks 0-0
Bozsik Stadion, 1000 néző, v.: Fábián

Sárga lap: Vécsei (54.), illetve Fiola (73.), Kecskés (89.)

Budapest Honvéd: Kemenes – Ikenne-King (Prosser, 81.), Ignjatovic, Baráth, Alcibiade – Vécsei, Gazdag, Hidi, Czár – Bobál G. (Traoré, a szünetben), Youla

MVM-Paks: Molnár P. – Gévay, Fiola, Kovács G., Báló – Bartha, Kecskés, Simon A. (Hahn, 81.), Tamási, Bertus – Haraszti

Kecskeméti TE-MTK Budapest 0-1 (0-1)
Kecskemét, 1500 néző, v.: Bognár

Gólszerző: Kanta (45.- 11-esből)
Sárga lap: Gréczi (88.), Kitl (94.), illetve Kanta (75.)

Kecskemét: Tujvel – Botka (Gréczi 69.), Lovric, Karan, Varga R. – Fotyik, Eninful (Patvaros 52.), Szavics, Kitl – Bebeto (Novák 61.), Balázs Zs. 

MTK: Hegedüs – Poór, Kelemen, Vukmir, Hidvégi (Nagy J. 81.) – Horváth (Hajdú 93.), Vass Á., Kanta, Pölöskei Zs., Bese (Vass P. 90.) – Torghelle  

Ajánlott videó

Olvasói sztorik