Foci

Nikolic nem árulja el, mi a titka

A Vidi válogatott játékosa még nem kapott konkrét hosszabbítási ajánlatot a fehérvári klubtól.

Nikolic Nemanja, a Videoton labdarúgócsapatának magyar válogatott támadóját faggathatták a szurkolók pénteken. Az egyik kérdés arra irányult, mitől ilyen eredményes a játékos ebben a szezonban, az eddigi tíz fordulóban ugyanis már tizenkét gólt szerzett.

„A titkot nem szeretném elárulni, de nagyon örülök annak, hogy ilyen sok gólt sikerült szereznem az NB I-ben és a Vidiben is. Szokták mondani, nagyon érzem a kaput és a helyzeteket jó arányban értékesítem, ennek nagyon örülök” – válaszolta meg a kérdést Nikolic.

A játékost természetesen arról is megkérdezték, tervezi-e, hogy hosszabbítson a Videotonnal. A labdarúgó jelenlegi kontraktusa a szezon végén jár le.

„Burcsa Győzővel már beszéltünk erről, de a klubtól konkrét ajánlatot még nem kaptam. Amíg ez nem történik meg, addig csak a játékra koncentrálok” – írta Nikolic, aki egy másik kérdésre válaszolva megjegyezte, nem szeretne semmilyen találgatásba belemenni a jövőjét illetően.


Fotó: MTI

Nikolic Nemanja is pályára lépett a válogatottban a románok és a feröeriek elleni mérkőzéseken, így ott volt a megbízott szövetségi kapitány, Dárdai Pál első két meccsén. Adódott a kérdés, hogy milyen volt együtt dolgozni vele.

„Jó volt együtt dolgozni Dárdai Pállal. Edzések jók és élvezetesek voltak. A viszonyunk normális volt, ugyanolyan, mint a többi játékossal. Nagyon profi munkát végzett ez alatt a néhány nap alatt.”

Nikolic szerint jó választás lenne, ha Dárdai maradna a kapitány, mert megmutatta, hogy jól kezeli a helyzetet és a játékosok is tisztelik, ami a csatár szerint nagyon fontos.

Szalai Ádámmal futballozott párban az említett két mérkőzésen, Nikolic pedig úgy érzi, hogy a Hoffenheimben profiskodó csatártól is sokat tanulhat:

„Szalai Ádámról csak jókat tudok mondani. Jó kaliberű csatár, aki a Bundesligaban is bizonyított már. Mindig is azt mondtam, hogy nap mint nap próbálok tanulni és fejlődni, Ádám mellett is tudok elcsípni egy-két olyan dolgot, amitől még jobb futballista lehetek.”

A teljes kérdezz-feleleket a vidi.hu-n olvashatja el!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik