Foci

Thomas Doll kritizált a zakó után

A Ferencváros labdarúgócsapatának német vezetőedzője a fiatalokat dicsérte, az első keret tagjaitól azonban többet vár.

Amint arról szerdán írtunk, a tartalékos összeállításban pályára lépő Ferencváros 1-0-ra kikapott a Kaposvári Rákóczi otthonában rendezett Ligakupa-mérkőzésen. Ez volt a budapesti zöld-fehérek első veresége a sorozat mostani kiírásában.

A találkozó lefújása után Thomas Doll értékelte a látottakat a fradi.hu-nak, a német szakember pedig nem titkolta, hogy pár játékos teljesítménye csalódást keltő volt számára.


Fotó: fradi.hu

„Ami a legfiatalabbakat illeti, velük elégedett lehetek. Lelkesen, nagy szívvel mentek előre, ezt öröm volt látni. Meg kell azonban említenem, hogy azok, akik már az első csapat keretéhez tartoznak, nem játszottak megfelelően. Az U21-es csapatból felkerült srácoknak segítő kezet kellett volna nyújtaniuk. A ma mutatott játékuk azonban ehhez kevés, ezt meg kell érteniük. Ennél sokkal többet várok el tőlük” – idézi Dollt a Fradi honlapja.

A válogatott szünet után a Ferencváros hazai környezetben lép pályára az OTP Bank Liga soros fordulójában, a Pécs látogat a Groupama Arénába szombaton.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik