Foci

Németh Azerbajdzsán helyett Hollandiában köt ki

Meglehet, a jelen állás szerint csapat nélkül készülő, egykori válogatott játékost leigazolja az Eredivisie 17. helyén álló FC Dordrecht.

Kacskaringós életpálya Németh Krisztiáné. Legutóbb a holland élvonalban futballozott, de a Roda kiesett a bajnokság végén, ezért klubja eladta volna a magas fizetése miatt. Végül Németh minden bizonnyal lemondott a járandóságáról, cserébe szabad státuszú játékos lett és várt, várt, mígnem lezárult az átigazolási időszak, elkezdődött minden bajnokság, ő meg ott edzett csendesen, csapat nélküliként szűkebb “családjánál”, az MTK-nál.

Egyes információk szerint az anyagiak terén volt más elképzelése, mint a piacnak róla. Ezt látszik alátámasztani az is, hogy nemrég mesés szerződést ajánlottak neki a “méltán híres” Azerbajdzsáni bajnokságból, az Inter Bakitól, de amikor leszállt a repülő Bakuban, a szerződésen szereplő fizetés az ígérthez képest már csak a negyede volt.

Németh most újra itthon és, ha hinni lehet a goal.com holland kiadásának, akkor belátta, lehet álmodozni, de a piaci realitás mást mutat, így hamarosan újra Hollandiában, az élvonal újoncánál, a bajnokság 17., kieső helyén álló FC Dordechthez igazolhat. Szerdán lesz orvosi vizsgálat. Ha megfelel, akkor nyárig újra Hollandiába költözhet “Némó”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik