Foci

Elrepült Feröerre a Dárdai-csapat

A román-magyar Európa-bajnoki selejtező másnapján edzett a magyar válogatott, majd délután elindult északra, Feröerre.

Szép volt a szombat esténk, mert bár nem győzött a magyar labdarúgó-válogatott, de az észak-írek elleni kilátástalan játékhoz képest tudatosan focizva elcsípett egy pontot a bukaresti pokolból.

Ezt értékelnünk kell, köszönjük is az élményt. Nincs azonban megállás, hiszen kedden következik az újabb mérkőzés, Feröer ellen. Az észak-európai válogatott elleni találkozó talán még fontosabb lesz, hiszen ha nem győzünk, azon nyomban el is veszítjük a Bukarestben felépített tartásunkat.



Dárdai Pált máris megkedvelték a szurkolók

Fotó: mlsz.hu 

Vasárnap délelőtt a Steaua Bukarest stadionjában edzett a válogatottunk, amely a szombat esti meccs után rendőri felvezetéssel érkezett vissza a szállodába, amely előtt kisebb szurkolói csoport várta a játékosokat.

Az mlsz.hu beszámolója szerint többen 2-3 óráig képtelenek voltak elaludni, de ez természetesen reakció, dolgozik az adrenalin a szervezetben.

A reggelit követően a régi Steaua Bukarest stadionban edzett a csapat. Akik nem játszottak a mérkőzésen meccsterhelés értékű edzésmunkát végeztek, akik pályára léptek regeneráló edzésen vettek részt. Hat játékos az orvosi stábbal és a fizioterapeutával töltötte a délelőttöt kisebb sérülés miatt. Az edzést követő gyors ebéd után pihenőre vonult a magyar válogatott.

Helyi idő szerint 17 órakor szálltak repülőre a srácok (azaz magyar idő szerint 16 órakor), hogy megkezdjék hosszú, négy és félórás utukat a Feröer-szigetekre. Torshavnban kedden 20 óra 45 perckor kezdenek a srácok.

Videó – a meccs góljai:
 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik