Foci

Botrány a román válogatottnál

Román sajtóértesülések szerintVictor Piturca szövetségi kapitány és Razvan Burleanu, a Román Labdarúgó-szövetség elnöke csúnyán összevesztek.

Piturcát néhány hete a szaúdi al-Ittihad Dzsidda együttese kereste meg, de mivel a román szakembernek átszámítva körülbelül 442 millió forintot kellett volna kifizetnie távozása esetén a szövetségnek, a maradás mellett döntött.

Ugyan a csábító ajánlatot visszautasította Piturca, a sportnews.ro szerint így is sikerült összetűzésbe kerülnie Burleanuval.

Fotó: Europress fotóügynökség

“Piturca sosem akart távozni, nem kapott ő ajánlatot egyetlen csapattól sem, egyszerűen csak kíváncsi volt, mennyire értékelik itt, egy kis szeretetre vágyott” – olvasható az elnök egy korábbi nyilatkozata az nso.hu-n.

A tréner nem sokáig várt a válasszal, élesen reagált az őt ért kritikára.

„Gonosz és buta dolog ilyen kijelentést tenni, az elnök úrnak fogalma sincs, mi történt valójában, ez csak vagdalkozás. Mondtam, hogy a Görögország elleni találkozó után üljünk össze, és beszéljünk a jövőmről. Ő azóta sem keresett, de megértem, biztosan sok dolga volt…” – nyilatkozta Piturca.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik