Foci

Simeone: “Minden kezdődhet előlről”

Az Atlético Madrid trénere boldogan nyilatkozott a Juventus legyőzését követően, míg Massimiliano Allegri, a zebrák szakvezetője természetesen csalódott volt.

A Bajnokok Ligája A csoportjában a tavalyi döntős madridiak 1-0-ra nyertek hazai pályán a Juventus ellen, s mivel a Malmö diadalmaskodni tudott az Olympiakos ellen szerda este, így minden együttesnek három pontja van két forduló után.

“A Juventus egy olyan csapat, amely nem hullajt könnyedén pontokat. Nehéz ellenük játszani, gyorsak, sokat dolgoznak, szervezettek a pályán. Az elejétől kezdve megpróbáltunk győzelemre játszani, de Griezmann beállításával megváltozott a szerkezet és ezzel a csapatom játéka is. Minden kezdődhet előlről, bár még mindig azt mondom, hogy a Juve a favorit a csoportgyőzelemre” – vélekedett Diego Simeone.

Fotó: Europress fotóügynökség

Massimiliano Allegri, a torinóiak edzője úgy érezte, együttese pontot érdemelt volna Madridban.

“Drágán megfizettük az árát a hibánknak, amit az ellenfél könyörtelenül kihasznált. Jó meccsen szenvedtünk vereséget egy kellemetlen ellenféllel szemben. Kiegyensúlyozott volt a meccs, és hiába volt nálunk többet a labda, egy hiba is elég volt, hogy gólt kapjunk. Mindenkinek megvan az esélye a továbbjutásra, ezért nagyon fontos, hogy az Olympiakos ellen győzzünk a következő fordulóban” – mondta az olasz szakember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik