Foci

Kicentizték a győzelmet Dzsudzsákék

Az Európa Liga csoportkörének 2. fordulójában Dzsudzsák Balázs jelenlegi csapata, a Dinamo Moszkva, a korábbi, a PSV Eindhoven ellen lépett pályára.

A két együttes összecsapása meglehetősen érdekesre sikerült, hiszen bár a hollandok birtokolták többet a labdát, a Dinamo mégis futószalagon szállította a helyzetek.

Az E jelű négyes rangadóján – mindkét csapat győzelem kezdte a csoportkört, a Dinamo a Panathinaikoszt, a PSV az Estorilt verte – már a kezdés után vezetést szerezhettek volna a hazaiak, azonban hiába kellett Zoetnek többször is védenie, a háló nem rezzent meg.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A szünet után kiegyenlítetett játék folyt a pályán, az eindhoveniek egyre többször veszélyeztettek, eredménytelenül, és amikor már szinte mindenki elkönyvelte a gól nélküli döntetlent, a 93. percben Zsirkov eldöntötte a három pont sorsát: egy szöglet utáni fejesre a hollandok kapusa rosszul mozdult ki, a kipattanót pedig az orosz támadó könnyen a hálóba küldte.

A győzelemmel a Dinamo magabiztosan vezeti a csoportot. Dzsudzsák Balázs edzője a 61. percben cserélte le, épp a győztes gólt szerző Zsirkovra.

Eredmény – Európa Liga, csoportkör, 2. forduló

E csoport
Dinamo Moszkva-PSV Eindhoven 1-0 (0-0)
Gólszerző: Zsirkov (93.) 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik