Foci

Videó: megrugdosta a bírót a kapus

Azért szép a megyei foci, mert mindig történik valami. Most éppen a Sajókaza kapusa vesztette el a fejét, aki nemes egyszerűséggel lekevert egyet a játékvezetőnek, majd hasba rúgta a térdével.

Hiába no, a labdarúgás óriási érzelmi viharokat képes kavarni, még megyei szinten is – vagy ott csak igazán… Borsodban például a Martonyi-Sajókaza rangadón a vendégek kapusa, Bartók Lóránt azt nehezményezte, hogy a játékvezető – szerinte – “gusztustalanul” vezette a meccset. Ezért a mérkőzés 60. percében lekevert neki egy taslit, majd elballagott. De mivel a spori jobb híján felmutatta neki a jogos pirosat, azonnal meggondolta magát és bő 10 méteres sprint után ütlegelni kezdte, végül gyomron térdelte – számolt be a bazfoci.hu.

Milyen szerencsés a világ, hogy már a sokadosztály meccseit is fel lehet venni egyetlen kis kamerával, mert így legalább mindenki értesül róla, láthatja, mekkora ökörségek történnek a magyar labdarúgás alsóházában.

A bíróverés 3:40-től:

 

A legszebb az egészben, hogy Bartók sporttárs még nyilatkozott is a mérkőzés után. “A játékvezetők folyamatosan ellenünk fújtak, és nem sportszerűen vezették a játékot. 12 éve focizok kisebb nagyobb megszakításokkal, de még ilyen gusztustalan játékvezetést soha nem tapasztaltam, mint ezen a rendezvényen, és nagyon sajnálom, hogy elpattant nálam a cérna. Elnézést kérek, de nem a játékvezetőtől, hanem a csapattársaimtól, hogy ilyen szituációba hoztam őket” – fejtette ki a kapus. Szép.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!