Foci

Radó a Pápa ellen térhet vissza

Radó András, a Szombathelyi Haladás labdarúgója kedden már a csapattal edzett, vasárnap pedig a szurkolóknak is bizonyítana.

A Haladás játékosának két helyen is beszakadt a belső térdszalagja, ám úgy tűnik, hogy ez a sérülés már a múlté. Radó Andrást a múlt hétre még visszarendelte Németországba az orvos, ám kedden már a nagycsapattal tréningezhetett a játékos.

Sokat segített a múlt heti müncheni kezelés, gyakorlatilag az ott töltött négy napot végig Fehér József, az 1860 München egyik masszőrjének rendelőjében töltöttem” – mesélt élményeiről a klub hivatalos oldalának. “Futóedzéseket végeztem, bicikliztem, erősítettem, és elektroterápiás kezeléseket is kaptam. Noha a fájdalom nem múlt el teljesen, rengeteget javult a térdem, abban maradtam Fehér úrral, hogy nem kell már visszamennem kontrollra, kedden elkezdhetem az edzéseket. Kicsit óvatosabban ugyan, de nyugodtan terhelhetem a lábamat, ugyanazokat a gyakorlatokat végezhetem, mint csapattársaim. Remélem, hogy nem lesz gond. Abban maradtam Artner Tamással, a Pápa ellen leülök a kispadra, és ha úgy alakul, 20-30 percre beszállok. Nagyon hiányzik már a játék, de a sok kihagyás miatt az erőnlétem még biztosan nem lesz az igazi.

A Haladás vasárnap 18:30-kor fogadja a Lombard Pápát az OTP Bank Liga tízedik fordulójának záró találkozóján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik