Foci

Nikolic: Tőlem ne várjanak 30 méteres bombákat

Nikolic Nemanja a Diósgyőr ellen zsinórban tizedik bajnokiján volt eredményes. A fehérvári támadó örül annak, hogy csapata továbbra is hibátlan mérleggel vezeti a tabellát.

Vasárnap a Videoton kilencedik bajnoki győzelmét is megszerezte, miután 2-1-re megverte a Diósgyőr együttesét. A hazaiak támadója, a DVTK elleni találkozón is eredményes Nikolic Nemanja 11 góljának hála utcahosszal vezeti az OTP Bank Liga góllövőlistáját. A csatár a klub hivatalos honlapjának elmondta, örül, hogy eddig ennyire eredményes a szezont tudhat a háta mögött, ám a fő prioritás továbbra is a csapat siekeressége. 

 Fotó: vidi.hu

Nagyon örülök az újabb győzelemnek, és persze annak is, hogy ismét sikerült gólt szereznem. A DVTK – ahogy azt vártuk is – nagyon masszívan játszott, kemény, küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl. Nem sikerült teljesen a saját játékunkat játszanunk, de így is megvoltak a lehetőségeink. 1-1 után nem volt már sok idő hátra a meccsből, de végig bíztunk abban, hogy itthon tartjuk a három pontot, végül ez sikerült is. Mindig is mondtam, hogy én az a csatár vagyok, akit ha kiszolgálnak a társak, akkor a 16-oson belül igyekszem megoldani a dolgomat. Tőlem ne várjanak távoli bombagólokat 25-30 méterről, vagy szabadrúgás gólokat. Szerencsére a csapattársak állandóan remek labdákkal hoznak helyzetbe, és boldog vagyok, hogy immár 11 találatnál járok a bajnokságban 9 fordulót követően. De ami a legfontosabb, hogy a csapat továbbra is százszázalékos a bajnokságban” – nyilatkozta a fehérváriak támadója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik