Foci

A Fradi nem tudott gólt lőni a Haladásnak

Az előző idényben bronzérmes Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott a vendég Szombathelyi Haladással a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.

Az első félidőben egyértelműen a Ferencváros játszott fölényben, számos gólszerzési lehetőségük volt a zöld-fehéreknek, de – Lamah révén – csak kapufáig jutottak, így gól nélküli döntetlennel vonultak szünetre a csapatok.


Fotó: MTI

A folytatásban sem változott a játék képe, a hazaiak nagyon akartak és igyekeztek, azonban ahogy fogyott az idő, úgy váltak egyre görcsösebbé. A Haladás a hajrában óriási erőket mozgósított annak érdekében, hogy megőrizze az állást, és ez az FTC sorozatos próbálkozásai ellenére sikerült is neki.

A Fradi ezzel az egy ponttal megközelítette a tabellán negyedik Diósgyőrt, a Hali pedig maradt a kiesést jelentő 15. pozícióban.

Eredmény – OTP Bank Liga, 9. forduló

Ferencváros-Szombathelyi Haladás 0-0
Groupama Aréna, 5500 néző, v: Fábián

Sárga lap: Gera (80.), Cukic (82.), Pavlovic (87.), illetve Gyurján (58.), Rózsa (67.), Jancsó (93.)

Ferencváros: Dibusz – Dilaver, Mateos, Pavlovic, Somalia – Nagy D. (Ugrai, 63.), Kukuruzovic (Busai, 62.), Gera, Cukic, Lamah – Böde

Haladás: Rózsa – Schimmer, Fehér Z., Dvorschák, Devecseri – Szakály A. (Gaál, 73.), Jagodics, Nagy O. (Németh M., 78.), Iszlai, Gyurján – Rocchi (Jancsó, 92.)

Ajánlott videó