Foci

Elképesztő: 31 büntető és Liverpool győzelem

Liverpool (liverpool, )
Liverpool (liverpool, )

Az angol Ligakupa 3. fordulójában a "vörösök" a Middlesbrought fogadták. A meccset elképesztő végjáték után a hazaiak nyerték.

Már a 10. percben vezetést szerzett a Pool, mi több, épp a debütáló, 17 éves (!!) középpályás Jordan Rossiter révén. A második félidő 62. percében Adam Reach egyenlített és ezzel mindent el is mondtunk az amúgy küzdelmes meccsről. Ami aztán a hosszabbításban és az azt követő büntetőpárbajban történt!

 
Albert Adomah nem bírta a stresszt
Fotó: europress 

A 112. percben Suso lőtt gólt és amikor már mindenki azt hitte, hogy a hazaiak behúzták a mérkőzést, valamikor a 122. perc tájékán Kolo Touré szabálytalankodott a büntetőterületen belül. Patrick Bamford köszönte szépen és beverte a jogos tizenegyest. Jöhettek a büntetők!

Az első 5-5rúgó közül Bamford (Middlesbrough) és Sterling (Liverpool) is hibázott, így 4–4 után addig lőttek, hogy már a kapusok is sorra kerültek. A Liverpool Mario Balotellivel kezdte újra a teljes kört, mígnem a 15. sorozatban (!!) Albert Adomah nem bírta a stresszt. A Liverpool 14–13-ra győzött a párbajban és a maccsen összességében 31 büntető után jutott a nyolcaddöntőbe.


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik