Foci

Nyolcgólos thrillert bukott el a United

Hiába vezetett két góllal is, 5-3-as vereséget szenvedett a manchesteri labdarúgócsapat az újonc Leicester City vendégeként a Premier League-ben.

Louis van Gaal semmit sem bízott a véletlenre: Wayne Rooney, Robin van Persie, Angel Di María és Radamel Falcao is a kezdőben kapott helyet a Leicester otthonába látogató Manchester Unitedben. Ez meg is látszott a Vörös Ördögök játékán, két remekbeszabott akció végén is gólt szereztek a vendégek, így hamar 2-0-s előnyre tettek szert – van Persie, majd Di María volt a befejezőember.

Ugyan a hazaiak szépítettek az első félidőben, Herrera ismét kettőre növelte a manchesteriek előnyét az 57. percben. A Leicester nem adta fel, előbb Nugent volt eredményes tizenegyesből, majd Cambiasso találata már az egyenlítést jelentette.


Manchesteri bánat, hazai öröm
Fotó: Europress Fotóügynökség 

És még ezt követően is voltak izgalmak! A 79. percben Vardy révén már a hazaiak szereztek vezetést, majd Blackett azonnali piros lapot és büntetőt érően szabálytalankodott, Ulloa pedig nem hibázott a mészpontról. 5-3-ra nyert az újonc Leicester, amely 1985 után győzte le ismét hazai környezetben bajnokin a Unitedet. A Manchester ötödik meccsén a második vereségét könyvelte el.

A Tottenham Hotspurnek sem jött ki a lépés, a londoniak hazai környezetben kaptak ki 1-0-ra a West Bromwich Albiontól.

Eredmények – Premier League, 5. forduló

Leicester City – Manchester United 5-3 (1-2)
Gólszerzők: Ulloa (17., 83. – 11-esből), Nugent (62. – 11-esből), Cambiasso (64.), Vardy (79.) illetve van Persie (13.), Di María (16.), Herrera (57.)
Piros lap: Blackett (83.) 

Tottenham Hotspur – West Bromwich Albion 0-1 (0-0)
Gólszerző: Morrison (74.) 

Videó – A Leicester-Manchester meccs góljai:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik