Foci

“A Rohonci úti Stadion egy igazi katlan”

Simon Ádám, a Videoton középpályása első alkalommal lép pályára Szombathelyen volt csapata, a Haladás ellenfeleként.

Nem kezdhette volna jobban a szezont a székesfehérvári gárda, hisz mind a hét bajnokiját megnyerte ebben a kiírásban. Szombaton a Haladás otthonába látogatnak, a szombathelyiek viszont a gyenge rajt miatt csak a 14. helyen kullognak a tabellán.

“A hét második felében, a Vasas elleni Ligakupa-meccs után csak a Haladással foglalkoztunk. Az elmúlt napokban még semmilyen különleges érzésem nem volt azzal kapcsolatban, hogy most fogok először ellenfélként visszatérni Szombathelyre, azonban a meccs napján biztos nagyon furcsa lesz, hogy a jól megszokott stadionban nem a hazai öltözőbe fogok bemenni” – nyilatkozta Simon a vidi.hu-nak.

Fotó: vidi.hu

A tehetséges játékos hozzátette, sok évet töltött el a Haladásban, és nagyon sokat köszönhet a klubnak.

“Természetesen ugyanúgy fontos helyet foglal el a szívemben a “Hali”, mint korábban, azonban profi játékosként most azért fogok mindent megtenni, hogy a Vidi sikeres legyen. Fogalmazzunk úgy, hogy pikáns meccs lesz ez számomra. Mindenki úgy gondolja, hogy ez a meccs fix kettes lesz, hiszen a papírforma szerint mi vagyunk a találkozó abszolút esélyesei. Ez rendben is van, azonban azt nem szabad elfelejteni, hogy a Rohonci úti Stadion egy igazi katlan, ahol egyetlen csapatnak sincs könnyű dolga” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik