Foci

Román-magyar: kötelező az utazás a fradistáknak

A Fradi Tábor szurkolói csoportjainak vezetői közös döntésben tették kötelezővé a csoporttagoknak a Románia-Magyarország válogatott mérkőzés bukaresti megtekintését.

Az együttes szurkolói csoportjai olyan megegyezésre jutottak, hogy idén is utaznia kell a legvérmesebb drukkereknek Romániába, ahol ezúttal Eb-selejtezőn méri majd össze erejét a két válogatott.

Az alábbiakban változatlanul közöljük a fradimob.hu írását.

 Fotó: MTI

“A mérkőzés 2014 október 11. este 6 órakor lesz.

Felszólítanak minden csoporttagot, hogy mindenki saját maga vásárolja meg a belépőket a mérkőzésre.

Az utazás mikéntjéről a csoportvezetők adnak felvilágosítást….

Bukarest kötelező!!!

Az a csoport amelyik nem jelenik meg a megfelelő létszámmal, azt megszűnt csoportnak tekintik…

Ez bukaresti túra nem egy meccsről szól! Sokkal,de sokkal több annál!

Leszarjuk a szánalmas válogatottat.

A tavalyi meccs után nagyon sok levelet kaptunk az erdélyi magyaroktól, hogy büszkék voltak Ránk és köszönik, hogy ott voltunk és végre igazán magyarok lehettek, magyaroknak érezhették magukat, most ők, és mi voltunk az erősebbek és hatalmas érzés volt számukra, hogy láthatták ahogy a románok be vannak szarva Tőlünk, azok, akik eddig őket terrorizálták most csak lehajtott fejjel közlekedtek a saját városukban ! Idén is megadjuk ezt az örömöt az ott élő magyaroknak.” 

Mint arról hétfőn beszámoltunk, szó esett róla, hogy a magyar nemzeti csapat játékosai dobhatják össze a kiutazó szurkolók belépőjét. Juhász Roland elmondása szerint ugyanakkor még nagyon elején jár a kezdeményezés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik