Foci

Ligakupa: otthon zakózott a Loki és a Puskás Akadémia

A Ligakupa csoportkörének 2. fordulójában az NB I-es csapatok közül a Debrecen és a Puskás Akadémia is vereséget szenvedett.

Kedden délután két mérkőzést rendeztek a második számú magyar kupasorozatban: a Haladás és a Sopron is 2-0-ra nyert. A játéknap további találkozóin meglepő eredmények születettek, hiszen ekkor már érdekelt volt több élvonalbeli klub is.

A Dunaújváros és a Kecskemét nem is járt rosszul a döntetlennel, előbbi a Balmazújváros, utóbbi a Szeged ellen ikszelt, de mindketten vezetik csoportjukat így is.

 Fotó: MTI

A Honvéd viszont gálázott, a fővárosiak hetet lőttek a Csákvárnak, de a Nyíregyháza, a Győr és az MTK is könnyedén hozta a kötelezőt alsóbb osztályú ellenfelével szemben.

Két élvonalbeli klub viszont csalódást keltő produkciót nyújtott: a Békéscsaba gyorsan kétgólos előnybe került Debrecenben, majd a hazaiak szépítettek, azonban a szünet után Volent 1-3-ra alakította az állást. A végeredményt Volas állította be (2-3), a vereséggel pedig a DVSC továbbra is nyeretlen a B csoportban.

A Puskás Akadémiának ellenben még pontja sincs, korábban a Soroksár, most a Szigetszentmiklós győzte le a felcsútiakat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik