Foci

Kilencgólos meccset nyert meg a Milan

Az AC Milan 5-4-re győzött a Parma vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság második fordulójának vasárnap esti mérkőzésén.

A piros-feketék meglehetősen kicentizték a Parma elleni végjátékot, de kezdjük az elején. A kezdést követően a vendégek domináltak a meccsen, és viszonylag korán, már a 25. percben vezetést szereztek Bonaventura révén.

Két perc múlva viszont a korábbi Milan-csatár, Cassano egalizált, de a Milan még a szünet előtt további két gól berámolt a kapuba (1-3).

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A második etapban fordult a játék képe, a Parma elhitte, hogy van keresnivalója a mérkőzésen, főleg úgy, hogy Felipe révén az 51. percben már csak egy találat volt a két együttes között.

Az ekkor már emberhátrányban focizó Milan mégis bevette Mirante kapuját, majd hazai oldalról Lucarelli szépített (3-4), a 77. percben pedig létszámban kiegyenlítődtek az erőviszonyok.

A hajrában aztán Menez és De Sciglio – öngól – jegyzett találatot, így az arány nem változott, eggyel bizonyult jobbnak a Milan.

Eredmény – Serie A, 2. forduló

Parma-AC Milan 4-5 (1-3)
Gólszerző: Cassano (27.), Felipe (51.), Lucarelli (73.), De Sciglio, 89.-öngól), illetve Bonaventura (25.), Honda (37.), Menez (45.-büntetőből, 79.), De Jong (68.) 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik