Foci

Dzsudzsákék fizethetik a drukkerek jegyét

A magyar labdarúgó-válogatott tagjai dobhatják össze a szurkolók belépőjét a romániai mérkőzésen.


Fotó: MTI

Október 11-én Bukarestben vendégszerepel a magyar labdarúgó-válogatott. Mivel az északírek elleni hazai mérkőzést elbukta a csapat, így nagy szükség lenne a romániai győzelemre, ám ez egyáltalán nem lesz egy könnyű feladat.

Az origo.hu cikke szerint mintegy 800 magyar szurkoló már biztosan utazik Bukarestbe, ugyanis ennyien jeleztek a szurkolói vonat szervezőinek. Ez a szám felmehet 1200-ig is és könnyen elképzelhető, hogy a drukkerek jegyét a válogatott játékosok fizetik majd.

„Valóban beszéltünk erről. Dzsudzsák Balázst és engem keresett meg a szurkolói vonat egyik szervezője, de többet egyelőre nem tudok mondani, mert a kerettagok most szanaszét vannak, ezért még nagyon az elején jár az egész kezdeményezés” – mondta Juhász Roland az origo.hu-nak.

A szurkolói vonat szervezői egyébként várják a játékosokat a vonatra abban az esetben, ha nem olyan eredmény születik, amit a drukkerek elvárnának. „Nekünk jó lesz a hangulat, nekik nem” – mondta Molnár Tóth Marianna, az egyik szervező a Digi Sportnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik