Foci

Casillasékat kifütyülték a szurkolók

Carlo Ancelotti egyelőre nem kongatja a vészharangot; Diego Simeone helyén kezeli a győzelmet.

Mint ismert, a Real Madrid labdarúgócsapata hazai környezetben kapott ki a városi rivális Atléticotól szombaton este: Tiago góljára tizenegyesből még válaszolni tudott Cristiano Ronaldo, de a csereként beálló Arda Turan egy higgadt lövéssel eldöntötte a derbit (1-2). A Matracosok két egymást követő bajnoki idényben hozták el a három pontot a Santiago Bernabéu Stadionból, ez korábban még nem jött össze nekik.

„Ki kell elemeznünk a történteket és a hibákat minél előbb ki kell javítanunk. Az első félidő rendben volt, a másodikban azonban lassabbak voltuk és kevésbé agresszívak. Nem kezdtük valami jól a szezont, de ez még csak az eleje” – mondta Carlo Ancelotti a Marcának a lefújás után.


Fotó: Europress Fotóügynökség

Diego Simeone eltiltása miatt ezúttal is a lelátóról követte figyelemmel az eseményeket és tetszett neki, amit látott:

„Arda és Griezmann beállítása felrázta a csapatot. Jól kezdtünk az első félidőben, majd nem tetszett, amit nyújtottunk. De a fiúk nagyon sokat dolgoztak, elégedett vagyok a hozzáállásukkal. A győzelem ugyanakkor nem változtat a szemléletünkön, mi továbbra is a saját bajnokságunkat játsszuk.”

Iker Casillasnak duplán fájó lehetett a mérkőzés utáni sajtótájékoztató, mivel nem csak a vereségről faggatták, hanem arról is, hogy az első gól után a hazai közönség egy része kifütyülte őt…

„Ha kifütyülnek, akkor azt el kell fogadnom. Ezek a vereségek ugyanúgy fájnak nekünk is, mint a szurkolóinknak. Keményen kell dolgoznom és a teljesítményemmel kell válaszolnom a kritikákra.”

Videó – A meccs góljai:


All Goals HD Real Madrid vs Atletico de Madrid… by lancepremium

Ajánlott videó

Olvasói sztorik