Foci

Nem bírt egymással a két újonc

0-0-s döntetlent hozott a Nyíregyháza-Dunaújváros találkozó.

A labdarúgó OTP Bank Liga két újonca, a Nyíregyháza és a Dunaújváros találkozott egymással szombaton kora este. A csapatok nem kényeztették el a szurkolókat, eseménytelen első 45 percet produkáltak – hazai oldalon már a 32. percben cserélt Csábi József, hogy felrázza az övéit.

A szünet után sem változott a játék képe, a sok hiba rányomta a bélyegét a mérkőzésre. A 78. percig kellett várni az első igazán nagy helyzetre, Milinte védett nagyot egy közeli fejesnél. Nem esett gól a folytatásban sem, 0-0 lett a vége.

Ezzel egy időben még egy mérkőzést rendeztek, ám a Kecskemét-Győr találkozót a pálya alkalmatlansága miatt a második félidőben félbeszakította a játékvezető. Az már korábban eldőlt, hogy a Paks-Diósgyőr bajnokit egy későbbi időpontban rendezik.

Eredmény – OTP Bank Liga, 7. forduló 

Nyíregyháza, 2000 néző, v.: Bognár

Nyíregyháza Spartacus – Dunaújváros 0-0

Nyíregyháza Spartacus: Balogh J. – Gengeliczki, Fodor, Törtei, Szokol – Abdouraman, Koller K. (Lázár B, 79.), Sándor I. (Huszák, 32.), Pekár – Bajzát, Pákolicz (Szécsi, 62.)

Dunaújváros Pase: Milinte – Villám, Gavric, Szekeres A., Csehi T. – Dodlek, Józsi (Lázár Zs., 50.), Böőr (Godslove, 80.), Nikházi, Thiago (Pascua, 86.) – Peric

Gólszerző:

Sárga lap: Koller (36.), illetve Csehi (46.), Nikházi (64.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik