Foci

Böde Dani ismét retteghet, komoly vetélytársat kapott

A Fradi válogatott, de Pintér Attila által partvonalon kívülre tett csatára belga válogatott vetélytársat kapott. A zöld-fehéreknél támadóposzton lesz harc a csapatba kerülésért.

Azért Roland Lamah nem kis név, no, ezt szögezzük le. Európai értelemben közepes. Az ötszörös belga válogatott támadó bizonyított már egy két helyen, ráadásul még csak 26 éves, így azt semmiképp sem lehet rá mondani, hogy levezetni jön az NB1-be.

Az Újpest új nigériai támadója, Kim Ojo után ő is egy minőségi futballistának tűnik végre.

Ahogy a Frdai.hu beszámol róla több hét munkája érett be, miután a felek kedden mindenben megegyeztek egymással, majd aláírták a szerződést, így az Anderlecht, a Roda JC, a Le Mans, az Osasuna, valamint a Swansea City labdarúgója az FTC-ben folytatja pályafutását!

A transfermarkt.com szerint Roland Lamah értéke 2,5 millió euró, azaz a magyar bajnokság történetének legértékesebb játékosát sikerült a Ferencvárosnak az NB I-be szerződtetnie! Kérdés, az eddigi profi karrierje alatt 179/26-os meccs/gól mutatóval rendelkező támadónak sikerül-e nem túl acélos cc. 7 meccs / 1 gólos mutatóján javítania.

Ennél azért Böde Dani többet termel jelenleg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik