Foci

Varga: “Borzasztó volt ezt megélni”

A Debreceni VSC magyar válogatott támadója az északírek ellen 2-1-re elvesztett találkozót követően értékelt.

Magyar-északír 1-2

– Bölöni élesen bírálta a magyar focit
– Te jó ég, kiktől kaptunk mi ki?
– Pintér Attila rém sportszerűtlen volt 

“Természetesen nem erre készültünk, hanem arra, hogy győzelemmel kezdjük a selejtezőket, ezért most mindannyian nagyon keserűek vagyunk. Küzdelmes meccs volt, többnyire mezőnyjáték folyt a gyepen, de végig azt éreztem, nyerni tudunk. Aztán az utolsó negyedórában jött a sokk, az addig csak bekkelő ellenfél kétszer eljutott a kapunkig és két gólt lőtt belőle” – mondta a haon.hu-nak a 26 esztendős játékos.

“Borzasztó volt megélni, hogy a figyelmetlenségünk gólokat eredményezett, pedig létszámban megvoltunk mindkétszer, mégis hibáztunk. Belül éreztük, hogy jobb csapat vagyunk, ha viszonylag későn is, de megszereztük a vezetést, erre ahelyett, hogy megnyugodtunk volna, hagytuk őket felállni. Az említett bakik mellett az is csalódást keltett, hogy támadásban nem voltunk eléggé kreatívak, de ennek ellenére a győzelemben mindenki hitt közülünk” – folytatta.

 Fotó: Europress fotóügynökség

Végezetül hozzátette, most mindenki temeti a válogatottat, mondván, ennyit érnek.

Szavazás!

Kijut-e az Eb-re a Pintér-csapat?

“Úgy gondolom, hosszú a selejtezősorozat, bőven vannak még meccsek és lesz lehetőségünk a most elhullajtott pontokat visszaszereznünk. Körbeverések is biztosan lesznek, például Románia vasárnap nyert Athénban a görögök vendégeként, erre azért kevesen számítottak. Sajnáljuk, hogy vereséggel kezdtük a szereplést és csalódást okoztunk a szurkolóknak. Nincs mese, a következő mérkőzéseken meg kell mutatnunk, ennél többet tudunk és igenis van még esély a jó szereplésre. Ki kell elemeznünk, milyen hibák vezettek a vasárnapi sikertelenséghez és javítanunk kell a teljesítményünkön. Bízom benne, hogy tudunk még örömet szerezni az értünk szorítóknak.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik