Foci

Lemondhatnák a válogatottságot Liptákék

lipták vanczák (lipták zoltán, vanczák vilmos, )
lipták vanczák (lipták zoltán, vanczák vilmos, )

Eljátszadoztunk a gondolattal, mi történne, ha a magyar válogatott néhány játékosa követné Szalai Ádám példáját.


Vanczák és Lipták
Fotó: MTI 

Csak éppen egészen más megfontolásból tennék ők, mint Szalai. Íme, néhány lemondónyilatkozat.

Lipták Zoltán:

“Amíg egy középcsapat ellen, egy közepes iramú meccsen ilyen lassú vagyok, valamint begörcsöl a lábam, nem kívánok a magyar labdarúgó-válogatottban szerepelni. Ha a körülmények megváltoznak, a csapat rendelkezésére állok.”

Rudolf Gergely:

“Amíg nem tudok passzolni a csapattársamnak, aki jobb helyzetben van, amíg ennyire flegmán focizom, nem kívánok a magyar labdarúgó-válogatottban szerepelni. Ha a körülmények megváltoznak, a csapat rendelkezésére állok.”

Juhász Roland:

“Amíg állandóan csak vitatkozom a pályán, mind a klubcsapatomban, mind a nemzeti csapatban, s amíg árnyéka vagyok korábbi önmagamnak, nem kívánok a magyar labdarúgó-válogatottban szerepelni. Ha a körülmények megváltoznak, a csapat rendelkezésére állok.”

Tőzsér Dániel:

“Az a helyzet, hogy a Watfordban lendületesen játszom, végig hajtok, pontosan passzolok, a csapat egyik vezéregyénisége vagyok, szeretnek a szurkolók, nem véletlenül. A válogatottban ezt nem tudom megismételni, ezért nem kívánok a magyar labdarúgó-válogatottban szerepelni. Ha a körülmények megváltoznak, a csapat rendelkezésére állok.”

Vanczák Vilmos:

“78-szoros válogatott vagyok. Ilyen játékkal ez a csoda kategóriája, annyira gáz, hogy ez így van. Én szégyellem magam, hisz még mindig úgy kerülnek meg a támadók, ahogy akarnak, ezért nem kívánok a magyar labdarúgó-válogatottban szerepelni. Ha a körülmények változnak…, bár, esetemben már nem fognak.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik