Foci

Elvette a tulajdonos a felcsúti játékosok autóit

Ugyan a Puskás Akadémiánál megerősítették Benczés Miklós vezetőedző pozíciót, a gyenge szezonrajt miatt a játékosoknak bűnhődniük kell.

A Videotontól elszenvedett 3-0-s vereséget követően úgy döntött a felcsúti alakulat vezetősége, hogy elveszi a játékosoktól az autóikat. A PAFC rosszul kezdte az idényt, hat forduló után mindössze két pontot kapart össze az együttes.

Nem egyedi a magyar labdarúgásban az efféle intézkedés, tavaly a Győri ETO csapatánál Tarsoly Csaba klubtulajdonos kobozta el a játékosok kocsiait, igaz, egy hét sem telt el ezt követően, hogy a focisták visszakapták márkás járgányaik slusszkulcsait.

 Fotó: pfla.hu

„A tulajdonos döntése volt az autók leadása. Nem mentség, de tény, állandóan úton van a csapat. Hat mérkőzésből négyszer játszottunk idegenben, s a következő, Fradi elleni bajnokink sem hazai pályán lesz” – nyilatkozott Benczés a Nemzeti Sportnak.

“Szombaton Dunaszerdahelyre mentünk edzőmecset játszani, kedden pedig irány Orosháza, ahol a Magyar Kupában vagyunk érdekeltek. Az orrunk a földet veri, ezen kell változtatni, remélem, hogy az edzőmeccs, de még inkább a remélhető kupasiker hatására valamelyest kiegyenesedhetünk.”

A klub tulajdonosa egyébként Orbán Viktor alapítványa, a klubelnök pedig Mészáros Lőrinc.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik