Foci

A végén engedte ki a győzelmet a kezéből a Fradi

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a Paks vendégeként a labdarúgó Ligakupa F csoportjában.

Szerdán a Ferencváros labdarúgócsapata is belevágott a Ligakupa küzdelmeibe, Thomas Doll együttese Paksra látogatott. Kárász sérülése miatt a 14. percben kényszerű cserét kellett végrehajtania az FTC-nek, a beálló Zsivocky pedig nem sokkal később hatalmas gólt lőtt a bal felsőbe 16 méterről. A tolnaiak egy keresztlécen csattanó fejessel válaszoltak.

A fordulást követően főleg a budapesti együttesnek akadtak lehetőségei, majd Haraszti riogatott szabadrúgásból, Tarczy védett. Az utolsó húsz percbe érve a Paks is nagy erőket mozgósított támadásban, de a ferencvárosi védelem állta a sarat, sőt, egy szépen végigvitt kontra végén Csilus eldönthette volna a mérkőzést, de egy csel után fölé lőtt. Kicsit később az 1997-ben született Popov is veszélyes lövést eresztett meg, Máté RolandMáté Csaba fia – tolta szögletre a labdát.

A 85. percben a Paksra visszatérő Haraszti bizonyította ismét, hogy jól lövi a szabadrúgásokat, a sorfal felett tekert a ferencvárosi hálóba. Több találat nem született, a Fradi hiába vezetett sokáig, be kellett érnie az 1-1-es döntetlennel.

Eredmény – Ligakupa, F csoport, 1. forduló

MVM Paks – Ferencváros 1-1 (0-1)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik