Foci

Agydaganat miatt műtötték a magyar focistát

A kaposvári Horváth Tamás vissza szeretne térni a pályára.

A nyár közepén a másodosztályú Kaposvár labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy a klub 23 esztendős játékosát, Horváth Tamást súlyos betegsége miatt műteni kellett. A Blikk keddi cikkéből kiderül, hogy a középpályásnál agydaganatot diagnosztizáltak.

Horváth a lapnak elmondta, júniusban paintballozni volt a barátaival, amikor egy festékpatron eltalálta a szemét. Elsőre nem tűnt komolynak a sérülés, de kellemetlen fájdalommal járt.

„Eltaláltak a fejemen, de akkor még nem gondoltam, hogy komoly bajom lehet. Bedagadt a szemem, s mivel nem múlt el a duzzanat, orvoshoz mentem. Ott egy CT-vizsgálat mutatta ki a daganatot.”

A CT-vizsgálat után haza sem engedték Horváth Tamást, a kórházban kellett maradnia, majd megoperálták. A beavatkozás után napokig beszélni sem tudott, de azóta orvosai szerint is javul az állapota, már otthon gyógyul. Vissza akar térni a pályára, a hétvégén már a helyszínen nézte meg a Rákóczi meccsét.

A leukémiában elhunyt diósgyőri kapus, Rakaczki Bence édesapja a fia kezeléséből megmaradt pénz felajánlásával szeretné segíteni a kaposvári labdarúgó felépülését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik