Foci

Kilencgólos meccsen nyert a Chelsea

A Chelsea nagyszerű mérkőzésen 6-3-ra nyert az Everton otthonában az angol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának szombati játéknapján.

A Chelsea a Leicester és a Burnley elleni sikerekkel nyitotta az új idényt, így a londoniaknak a veretlenségük megőrzése volt a cél Liverpoolban. Az Everton ezzel szemben pont hogy az első sikeréért küzdött, de ezúttal José Mourinho együttesének jött ki jobban a lépés.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A Chelsea ugyanis már három perc elteltével 2-0-ra vezetett, majd a második félidőben már 4-1 is volt a javukra. Aztán a 70. percben lehetőséget kapott a hazaiaknál az a Samuel Eto’o, akit Mourinho nemrég küldött el a londoni együttestől, a kameruni csatár pedig szépen üzent is a portugálnak, hiszen hat perccel később bevette korábbi csapatának kapuját.

5-3 után Muhamed Besicet is felküldték a pályára, a bosnyák játékos azonban nem ilyen bemutatkozásra vágyott, hiszen egy rossz megmozdulása miatt szerezte meg hatodik gólját is a Chelsea, amivel be is állították a londoniak a végeredményt.

José Mourinho együttesében a nyáron igazolt Diego Costa két gólt szerzett.

Eredmény – Premier League, 3. forduló

Everton – Chelsea 3-6 (1-2)
Gólszerzők: Mirallas (45.), Naismith (69.), Eto’o (76.) illetve Costa (1., 90.), Ivanovic (3.), Coleman (67.-öngól), Matic (74.), Ramires (77.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik