Foci

Holland vb-sztár van Gaal legújabb fogása

Daley Blind 17,5 millió euró ellenében lesz a Manchester United labdarúgója.

Louis van Gaal ugyan előre megmondta, de azért így is sokakat meglepetésként ért, hogy a holland szakember irányításával akadozik a manchesteri labdarúgócsapat gépezete a szezon elején. Hogy mást ne mondjunk, a harmadosztályú MK Dons 4-0-val verte ki a Vörös Ördögöket a Ligakupából.


Fotó: Europress Fotóügynökség

Egyértelműen erősítésre szorul a United kerete, szombaton a holland sajtó pedig bedobta egy játékos, nevezetesen Daley Blind nevét a köztudatba. Az Ajax 24 esztendős, több poszton is bevethető labdarúgója kiváló teljesítményt nyújtott a nyári világbajnokságon, így amióta van Gaal átvette a Manchester irányítását, azóta többször is összeboronálták a klubbal.

Később aztán jött a hivatalos bejelentés, a két klub megegyezett egymással 17,5 millió euróban. A játékosra még vár az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálat, illetve még a szerződése részleteiben kell megegyeznie a Manchester Uniteddel.

Blind van Gaal ötödik nagy igazolása: korábban Ander Herrera, Luke Shaw, Marcos Rojo és Angel Di María csatlakozott az iparvárosiakhoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik