Foci

A Vidi simán hozta a rangadót

A listavezető Videoton könnyedén, 3-0-ra nyert a vendég Puskás Akadémia ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában.

A fehérváriak a rangadón szinte már az első percben előnyt szerezhettek volna, majd a hetedikben úgy tűnt. össze is jön az első találat, ám Nikolics büntetőt hibázott, ebben a szezonban már másodszor.

 Fotó: MTI

Ennek ellenére, vagy pont ezért, még nagyobb elánnal nyomtak a hazaiak, a 26. percben pedig végre gólt is lőttek: Oliveira beadása után Gyurcsó fejelt a hálóba. Egy percre rá megfogyatkoztak a felcsútiak, mivel Kelic gyorsan megkapta második sárgáját is.

A fordulást követően Nikolics bizonyította, miért ő a Videoton első számú gólfelelőse: előbb a 69., majd a 76. percben vette be a Puskás Akadémia kapuját, így beállítva a 3-0-s végeredményt.

Eredmény – OTP Bank Liga, 6. forduló

Videoton – Puskás Akadémia 3-0 (1-0)
Gólszerzők:
Gyurcsó (26.), Nikolics (69.,76.)
Kiállítva:
Kelic (28.)
Sárga lap:
Harsányi (7.), Kelic (11.), Szélesi (84.)

Videoton: Calatayud – Szolnoki, Juhász R., Vinícius, Stopira – Sándor Gy., Simon Á. – Gyurcsó (Feczesin 80.), Kovács I. (Kleinheisler 70.), Oliveira (Álvarez 69.) – Nikolics
    
Puskás Akadémia: 
Danilovic – Szélesi, Kelic, Tamás M., Spandler – Polonkai (Papp M. 79.), Tóth B. (Lorentz 28.) – Denkovic, Lencse, Harsányi (Gohér 52.) – Tischler 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik