Foci

Kettőt is igazolt a Videoton

Heffler Tibor és a horvát Marko Pajac személyében védővel és középpályással erősítettek a fehérváriak. Van egy távozó is.

A Videoton labdarúgócsapatának hivatalos honlapja pénteken számolt be arról hivatalosan, amiról már napok óta lehetett hallani a zuhanyhíradóban: a paksi Heffler Tibor Székesfehérváron folytatja. A 27 esztendős védő 220 mérkőzést húzott le eddig az élvonalban, a tolnai együttesből beverekedte magát a felnőtt válogatottba is, az északírek elleni meccsre készülő keretbe is kapott meghívót. A klub honlapja azt írja, hosszútávú szerződést írt alá.

A Vidi és a Paks abban is megegyezett, hogy Haraszti Zsolt ellentétes utat jár be, azaz ő a piros-kékektől igazol Paksra. Érdekesség, hogy ő 2012-ben épp az atomvárosiaktól érkezett.

A vidi.hu-n megjelentek szerint egy többszörös horvát utánpótlás válogatott középpályás is Székesfehérváron folytatja karrierjét, Marko Pajac a középpálya közepén és a két szélen is bevethető. A mindössze 21 esztendős játékos az előző idényben csapattársa volt az NK Lokomotivánál Treboticnak, akit a nyáron igazolt le a Vidi.

Videó – Ilyen gólokat tud lőni Pajac:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik